טוב לדעתצפה בהכל

מתכון לצ'ורוס מפנק במיוחד שישאיר לכם טעם של עוד

צ'ורוס הוא מאכל מתוק העשוי מרצועות של בלילה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק. המאכל פופולרי בספרד, פורטוגל ועוד .והכי כיף זה לטבול אותם בשוקולטה חמה.

ממטבח הספרדי הישר אליכם לסלון. קבלו את המתכון לסופגניות פריכות שישגעו את הילדים והאורחים שלכם. שילוב משגע של מרקמים וטעמים  צ’ורוס מטריפות שיהפכו ללהיט בחנוכה.

כל הרכיבים שתצטרכו – 

רבע כוס (60 מ”ל) חלב או מים

25 גרם חמאה או מחמאה/מרגרינה

1 כפית סוכר

קורט מלח

חצי כוס (70 ג’) קמח

1 ביצה גדולה

ציפוי – 

סוכר לבן 

שלבי ההכנה-

1.מחממים בסיר על אש גבוהה את החלב, חמאה, סוכר ומלח עד שהחמאה נמסה. מכבים את האש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות (רצוי בעזרת כף מעץ) עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר. מעבירים לקערה.

2.מערבבים בעזרת מיקסר 10 שניות בשביל שבלילת הבצק תצטנן מעט ואז מוסיפים את הביצה. ומערבבים עד שמקבלים בלילה חלקה בלי גושים (הבצק לא צריך להיות דליל או מוצק מידי).

3.מעבירים את הבצק לשקית זילוף .

4.מחממים שמן בסיר טיגון וכשהשמן חם, מזליפים פסים לתוך השמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת עם סוכר לבן , ומגישים.

וזהו , בתאבון!

אהבתם את המתכון? תקראו גם את-

מוכנים? פטור וויזה לארה”ב לאזחרים ישראלים קרובה מתמיד

נטפליקס- אלו 8 הסדרות הכי מומלצות שפשוט אסור לכם לפספס

מאמרים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button